Pohodlněji už to asi nepůjde...
Zavřít okno

Test komerčních odšťavňovačů: Šneková Sana Horeca vs. klasická odstředivka

Pro majitele juice barů, restaurací, kaváren a fitness center jsme natočili názorný videotest, ve kterém se přesvědčí o výhodách šnekového odšťavňování se Sana Horecou. Nebo naopak zjistí, že jim úplně stačí odstředivka.

Co uvidíte ve videu?

Ve 20 minutách se dozvíte všechno o rozdílech mezi šnekovým a odstředivým odšťavňováním. Co bude pro vaši provozovnu lepší? Vyplatí se vsadit na dlouhodobě zavedenou klasiku v podobě odstředivky, nebo naopak na úplnou novinku - tedy na prvního komerčního šneka?

Na šnekovém odšťavňovači Sana Horeca EUJ-909 a na jedné běžně používané odstředivce jsme odšťavnili kilo mrkve, pomerančů, jablek, melounu, ananasu a listové zeleniny. Přitom jsme hodnotili, jak se s přístrojem pracuje, měřili jsme výtěžnost, zkoumali kvalitu šťávy a množství pěny a nakonec došlo i na ochutnávku.

horecavscentrifugal
horecavscentrifugal

Co je lepší?

Jako vždy nejvíc záleží na vašich požadavcích. Pokud vám jde hlavně o rychlost, nebo pokud ve svém provozu odšťavňujete spíše okrajově, pravděpodobně bude lepší volbou odstředivý odšťavňovač. Naopak pokud je pro vás důležitější vyšší výtěžnost, lepší kvalita šťávy a možnost odšťavňovat více druhů surovin, volte šnekový model.

VIDEO: Komerční odšťavňovač Sana Horeca vs. klasický odstředivý odšťavňovač (CZ titulky)

Pro co nejkomplexnější představu (a následně dobrý výběr) je určitě nejlepší vidět všechno na vlastní oči.
A abychom příliš neplýtvali vaším časem, pozval si Dan tentokrát i pomocníka... Svůj vlastní klon.

Potřebujete poradit?

Napište nám!

Nebo zavolejte na bezplatnou linku 800 110 990.

Publikováno: 10. srpna 2016